Ви увійшли як Гость
Група "Гості"Вітаю Вас Гость
Четвер
28.03.2024
16:59

Євроклуб "Euroworld" КЗШ №114   

Наш час
Погода в Європі

Меню сайту
Категорії розділу
Святкуємо та відзначаємо події разом! [290]
Новини ЕС [51]
Новини України [73]
Новини нашого Євроклуба [164]
Наші газети [25]
Форма входу
Пошук
Карта світу
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наші досягнення
Фоторепортаж
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 3 » Україна долучається до святкування 20-річчя Спільного Європейського Ринку
16:10
Україна долучається до святкування 20-річчя Спільного Європейського Ринку

10-11 жовтня у Києві відбудуться Інформаційні дні «Стратегії та знання», покликані привернути увагу українського експертного та бізнес-середовища до річниці створення Спільного Європейського Ринку у 1992 році.

Ключовою подією є Дискусія «20 років Спільного Європейського Ринку: виклики та можливості для України», яка відкриє програму Інформаційних Днів «Стратегії та знання» та запланована на 10 жовтня (середа) з 10 до 13 години у Посольстві Литовської Республіки в Україні.

У дискусії візьмуть участь: Й.В. Посол Литовської Республіки в Україні пан Петрас Вайтекунас; Представники Європейського Союзу в Україні; Вадим Трюхан, колишній Директор Бюро європейської та євроатлантичної інтеграції КМУ; Ярослав Хобта, співголова Україно-Китайської ділової ради співробітництва; Джайлс Каттермоле, директор компанії «Стратегія Ресурси Партнерство» (Велика Британія) ; Др. Стефан Чевалиер, директор компанії OBI-Consulting (Литва); Наталія Артюховська, директорка Фонду CRDF в Україні, представники українських компаній, провідних бізнес-асоціацій, неурядових організацій та бізнес-медіа.

11 жовтня о 12:00 у прес-центрі «РегіоНьюз» відбудеться зустріч учасників Інформаційних Днів з бізнес пресою «Українська стратегія: як місцевий бізнес може краще розвиватися глобально». До участі у прес-конференції запрошуються електронні, друковані та інтернет ЗМІ які висвітлюють економічні питання. Дискусія стане цікавою можливістю здобути контакти у Представництві ЄС в Україні, розширити своє розуміння принципів існування Спільного Європейського Ринку, а також отримати останню інформацію про перебіг економічних відносин між Україною та ЄС.

Учасники Інформаційних Днів «Стратегії та знання» обміняються думками щодо перспектив українського бізнесу на глобальних світових ринках, зокрема європейському. Спільний Європейський Ринок – за 500 мільйонів людей на українському західному кордоні. Близькість ринку та наближення асоціації з ЄС робить багато нових викликів: відповідність та якість українських товарів світовим стандартам, посилення конкуренції на внутрішньому ринку, дії та стратегії українського бізнесу у європейських країнах, запровадження інновацій та розробок.

Взяти участь у Інформаційних Днях «Стратегії та знання» можна зареєструвавшись до 10 жовтня на сайті події: WWW.BUSINESSINTELLIGENCEUKRAINE.BLOGSPOT.COM.

Довідкова інформація про Інформаціні Дні «Стратегії та Знання»:

Щороку по всій Європі з 15 по 21 жовтня проходять сотні заходів на підтримку Європейського тижня малого та середнього бізнесу (The European SME Week), а також Тижня Спільного Європейського Ринку (The European Single Market Week). Інформаційні дні «Стратегії та знання» відкриють відзначення цих важливих європейських дат в Україні.

Інформаційні дні «Стратегії та знання» - це перша подія організована Компаніями РАППОРТ УКРАЇНА та МЕДІАБРЕНД у співпраці із НГО «Європейський Вибір», яка спрямована на поширення знань та ноу-хау від провідних європейських та українських експертів у сфері стратегічного управління, стратегій та конкуренції. Різноманітні за формою події (дискусія, дебати, прес-конференція, панельні обговорення та особисті консультації) дозволять кожному отримати відповіді на цікаві йому питання.

Спеціальний гість Інформаціних Днів «Стратегії та Знання» з Великої Британії – Джайлс Каттермол (Giles Cattermole). Джайлс керує британською консалтинговою компанією «Стратегія. Ресурси. Партнерство» (Strategy Resource Partners (SRP)). Він отримав освіту у Кембриджі, а також має ступені від NCAE/Cranfield [Design] та INSEAD [MBA]. Джайлс працював у різні роки у таких компаніях, як: Rolls Royce, Ford Motor, Shell, BP, UN/UNIDO, UN/FAO, USAID and Deutsche Entwicklungsdienst. Тема його презентації та доповіді – управління конкуренцією у глобальному світі - рекомендації для України.
Категорія: Новини України | Переглядів: 542 | Додав: Женя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar