Ви увійшли як Гость
Група "Гості"Вітаю Вас Гость
Четвер
25.04.2024
21:18

Євроклуб "Euroworld" КЗШ №114   

Наш час
Погода в Європі

Меню сайту
Категорії розділу
Святкуємо та відзначаємо події разом! [290]
Новини ЕС [51]
Новини України [73]
Новини нашого Євроклуба [164]
Наші газети [25]
Форма входу
Пошук
Карта світу
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наші досягнення
Фоторепортаж
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Лютий » 22 » У березні відкриється онлайн-платформа для дискусій про всесвітню безпеку
18:47
У березні відкриється онлайн-платформа для дискусій про всесвітню безпеку

Європейська служба зовнішньої дії (ЄСЗД) стала офіційним партнером ініціативи Security Jam – онлайн-дискусії про питання всесвітньої безпеки, яка триватиме від 19-го до 23-го березня 2012 року.

Представники урядів та збройних сил, міжнародних інституцій, недержавних організацій, аналітичних центрів, промисловості та ЗМІ зможуть використати цю унікальну можливість для колективного визначення того, як можна розв’язати нагальні проблеми міжнародної безпеки. Найбільш інноваційні рекомендації буде представлено лідерам НАТО та ЄС перед чиказькими самітами, які відбудуться у травні 2012 року.

Реєстрацію для участі у Security Jam було відкрито у понеділок, 6-го лютого.

Контекст

Обміняймося думками. Ініціативу Security Jam створено для того, аби сфокусувати інтелектуальний потенціал тисяч експертів з усього світу на ключових питаннях безпеки у сьогоднішньому світі. Протягом п’яти днів учасники ініціативи зможуть приєднатися до онлайн-платформи для обговорення найрізноманітніших тем – стосунків стратегічного партнерства, врегулювання криз, кібер-безпеки та майбутніх безпекових спроможностей. Провідні експерти з безпекової тематики спрямовуватимуть ці дискусії на витворення конкретних рішень.

Ваша черга. Скористайтеся цією можливістю, аби вплинути своїми ідеями на світових лідерів. Security Jam 2012 дає вам можливість взяти участь у відвертих дискусіях та вільному обміні думками з вашими колегами з усієї планети.

Впливайте по-справжньому. Світові лідери отримають перші результати дискусії перед самітами НАТО та Великої вісімки, які відбудуться у травні 2012 року. Трохи пізніше, також у травні, лідери ЄС та НАТО отримають повну доповідь ініціативи, зокрема десять найпоширеніших рекомендацій. Крім того, доповідь буде надіслано тисячам високопоставленим виробникам політики з усього світу. Скористайтеся цією унікальною можливістю; приєднайтеся до нас 19-23 березня 2012-го року.

Докладнішу інформацію можна знайти на веб-сайті ініціативи Security Jam.

Організатори дискусії також почали використовувати соціальні мережі Twitter, Facebook та LinkedIn, а також соціальні платформи Європейської служби зовнішньої дії.

Facebook

Twitter

Linkedin

Щойно в мережі з’явиться зміст конкретних форумів, організатори почнуть інформувати про них у соціальних мережах – наприклад, запрошуючи долучитися до обговорення тієї чи іншої теми, ініційованої експертами тих чи інших організацій. Організатори також повідомлятимуть у Twitter та інших соціальних мережах про нових високопоставлених учасників дискусії.
Категорія: Новини України | Переглядів: 487 | Додав: Женя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar