Ви увійшли як Гость
Група "Гості"Вітаю Вас Гость
Четвер
25.04.2024
03:01

Євроклуб "Euroworld" КЗШ №114   

Наш час
Погода в Європі

Меню сайту
Категорії розділу
Святкуємо та відзначаємо події разом! [290]
Новини ЕС [51]
Новини України [73]
Новини нашого Євроклуба [164]
Наші газети [25]
Форма входу
Пошук
Карта світу
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наші досягнення
Фоторепортаж
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 24 » Ток-шоу "Зустріч з цікавими людьми"
16:44
Ток-шоу "Зустріч з цікавими людьми"

Юні журналісти та євроклубівці 5-Б класу на чолі з головними редакторами шкільної дитячої газети «Район 114» Ліщук Анастасією і Дєрусовою Ілоною Юріївною та керівником шкільного євроклубу «Euroworld» Глядчишиною Іриною Юріївною під час канікул організували ток-шоу «Зустрічі з цікавими людьми» .
Мікрорайон Інгулець славиться чудовими людьми. Але часом за метушнею ми не помічаємо, що дивне - поруч. Адже в кожного з нас є своя родзинка. Просто потрібно зупинитися і побачити прекрасне. Як це робить гість шкільного ток-шоу Кубарська Лариса Василівна.
Лариса Василівна - вчитель математики вищої категорії, відмінник освіти України, багато років працювала в нашій школі, з них 8 років була заступником директора, була керівником команди «Ерудит», яка відстояла своє звання і посіла 1 місце в місті Кривому Розі серед команд шкіл, гімназій, ліцеїв та вузів; співпрацювала з Харківським університетом ім. Каразіна.
Існує думка, що математики - досить нудні, нетворчі люди. Але, як казав відомий німецький математик Карл Вейєрштрасс: «Математик, який не є певною мірою поетом, ніколи не буде справжнім математиком». 
Такі люди зустрічаються в нашому житті. Один відомий з уроків світової літератури: Чарльз Лютвідж Доджсон - англійський математик, логік, священик, теолог, а в літературі відомий під ім'ям Льюїса Керролла, автора твору про «Алісу з країни Див» - англійський письменник, філософ і фотограф.
Список таких творчих математиків по праву може продовжити Лариса Василівна Кубарська.
Природньо, що рішення математичних задач - одне з улюблених її занять. Але також притаманне почуття прекрасного: вона любить поезію, сама пише вірші; захоплена мистецтвом: відвідує музеї, виставки, театри. 
Хвилини дозвілля заповнює улюбленими заняттями: рукоділлям (в'яже спицями, гачком, на вилці; вишиває хрестиком та бісером).
А ще Лариса Василівна особистим прикладом спростовує думку, що пенсія - це нудне сидіння на лавках або перед телевізором, і доводить, що це час для саморозвитку і активного способу життя. Тому в Раді ветеранів є активним діячем і зачинателем всіх культурних заходів для пенсіонерів мікрорайону Інгулець.
Під час зустрічі Кубарська Л.В. розповіла про своє життя та разом з нею здійснили заочну подорож до Литви: дізнались про цікаві міста країни, познайомились з культурною спадщиною Литви. Звернула увагу на творчість свого улюбленого, всесвітньо відомого художника та композитора Мікалоюс Константінас Чюрльоніс.
За таку життєву позицію та активну участь в житті КЗШ № 114 Кубарська Лариса Василівна стала почесним членом шкільного евроклубу.
Сьогодні кожен із нас зрозумів, що кожну мить життя потрібно цінувати. І думаємо, що слова Стіва Джобса: «Ми знаходимося тут, щоб внести свій внесок у цей світ. А інакше навіщо ми тут?» - характеризують Ларису Василівну Кубарську.

Ася Ліщук, учениця 11-Б класу

Категорія: Новини нашого Євроклуба | Переглядів: 451 | Додав: IrinaYurievna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar