Ви увійшли як Гость
Група "Гості"Вітаю Вас Гость
П`ятниця
19.04.2024
20:32

Євроклуб "Euroworld" КЗШ №114   

Наш час
Погода в Європі

Меню сайту
Категорії розділу
Святкуємо та відзначаємо події разом! [290]
Новини ЕС [51]
Новини України [73]
Новини нашого Євроклуба [164]
Наші газети [25]
Форма входу
Пошук
Карта світу
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наші досягнення
Фоторепортаж
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 8 » Дружня співпраця з Тернопільською загальноосвітньою школою №16 імені Володимира Левицького
15:53
Дружня співпраця з Тернопільською загальноосвітньою школою №16 імені Володимира Левицького

Два роки триває дружня співпраця колективів КЗШ№114 та ТЗОШ№16 імені Володимира Левицького, за цей час відбулося декілька зустрічей у Кривому Розі та Тернополі, безліч методичних, виховних заходів, екскурсії, майстер-класів, тренінгів та інше. Все це відбувається у рамках спільного проекту "Україна єдина". Цього разу делегація з восьми вчителів відвідала місто Тернопіль та школу-партнерку на початку травня. Основними заходами, які залишили неповторні враження, були: урочиста зустріч, флешмоб, під час яких нас вітала начальник міського управління освіти Тернополя Ольга Петрівна Похиляк та адміністрація закладу. Тернопільське телебачення зняло про візит освітян репортаж, в якому відмітило спільну користь такого проекту для формування патріотизму громадян України. (https://www.youtube.com/watch?v=pyiiWe9fMV0) Зі словами привітання до присутніх звернулися в.о.директора ТЗОШ №16 Руслана Романівна Базунова та директор КЗШ №114 Людмила Василівна Хорькова. 
Потім відбулась концертна програма «Іскра любові запалює серця», під час якої на великому моніторі демонструвалися кадри спільних заходів. Учениця КЗШ №114 Глядчишина Емілія представила під час концерту конкурс "Наш клас - просто КЛАС", який проводився кампанією Метінвест і переможцями якого стали 4Б, 6Б та 7Б класи КЗШ №114.Психолог ТЗОШ №16 Іванюк Т.М. провела з педагогами методичні елементи психолого-педагогічного семінару та тренінг «Вітаміни для душі». А вчитель початкових класів Лілія Ігорівна Роговська влаштувала свято під час майстер-класу «Родинний оберіг»: всі виготовляли ляльки - мотанки, ознайомившись з учнями 4Б класу, співаючи разом пісень та насолоджуючись сценками дітей. Приємним моментом стало закладання яблуневого саду на подвір'ї школи. Другого дня відбулося представлення паспортів навчальних класів: у різних формах, творчо, креативно діти розповідали про свої здобутки. Заступник директора Рудик Тетяна Зіновіївна щиро раділа кожному творчому здобутку дітей та підтримувала кожного вчителя та дітей.
Майстерня педагогічного вдосконалення (моделі уроків) проводилася у групах. Перша група, до якої увійшли вчителі КЗШ №114 Бєлікова Юлія Юріївна, Дєрусова Ілона Юріївна та Рудакова Таміла Анатоліївна провела майстер-клас «Маленькі секрети великого успіху»; друга група провела тренінг «Життя – це колесо, яке має бути врівноважене» (професійне, екологічне, фізичне, емоційне, психологічне, соціальне здоров’я) - тут працювали Хорькова Людмила Василівна, Матвієнко Олена Павлівна та Дєрусова Ірина Юріївна, вони обмінялися з колегами родзинками педагогічної діяльності. Третя група, до якої увійшли Офіцинська Ірина Володимирівна та Євтушенко Світлана Іванівна, працювала над тематикою "Формування інноваційного середовища професійної діяльності вчителів математики та інформатики". Заступник директора Мультан Віра Степанівна організувала роботу чітко та цікаво.
Особливо сподобалась форма роботи, запропонована Гордій Наталією Володимирівною - літературний фото-квест «Пошук ведуть знавці», до якого долучилися і вчителі КЗШ №114. Вдало проведено було аукціон педагогічних ідей класного керівника, під час якого ознайомилися з кінотеатром одинадцятикласників «Портал», з кращими волонтерами-учнями, що нагороджені волонтерськими відзнаками, з гарними ініціативами тернополян. Заступник директора Ярмолик Оксана Іванівна щиро ділилася досвідом з колегами.
Своєю майстерністю здивували нас туристи та юні джури під керівництвом Борщ Сергій Васильович та Дутка Василь Дмитрович під час заняття "Формування здорового способу життя засобами туризму" у прекрасно обладнаній спортивній залі. А культурна програма продовжувалася у Тернопільському театрі, де була оперета «Сватання на Гончарівці», у відвіданні духовного центру Зарваниця, у екскурсіях Тернополем. Щирі, гостинні, талановиті колеги зробили перебування у ТЗОШ №16 незабутнім та надихаючим на нові зустрічі та злети у педагогічній праці. Восени чекаємо тернополян на Криворіжжі. Тому що Україна – єдина.

Л.В.Хорькова

Категорія: Новини нашого Євроклуба | Переглядів: 590 | Додав: IrinaYurievna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar