Ви увійшли як Гость
Група "Гості"Вітаю Вас Гость
П`ятниця
26.04.2024
05:15

Євроклуб "Euroworld" КЗШ №114   

Наш час
Погода в Європі

Меню сайту
Категорії розділу
Святкуємо та відзначаємо події разом! [290]
Новини ЕС [51]
Новини України [73]
Новини нашого Євроклуба [164]
Наші газети [25]
Форма входу
Пошук
Карта світу
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наші досягнення
Фоторепортаж
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 12 » "Майстерня козака Рога"
17:55
"Майстерня козака Рога"

Шкільний євроклуб – це позаурочні заняття для дітей, пізнавальні зустрічі, знайомство з європейськими цінностями, формування нових навичок та вмінь у дітей методами неформальної освіти і просто веселе проведення часу.
Євроклуб «Euroworld» КЗШ №114 працює для того, щоб познайомити дітей з країнами Європи і світу, розказати дітям про навчання, яке не має бути нудним.  Взагалі євроклуб - це можливість приємно і корисно проводити час.
Для вихованців І зміни в пришкільному таборі «Сонячний» євроклуб «Euroworld» організував «Майстерню козака Рога». Як відомо усім за легендою у козака Рога часто зупинялися на ночівлю чумаки. І за вечерею, мабуть, вони розповідали  козаку Рогу цікаві історії зі своїх подорожей про різноманітні країни. Отже в нашій майстерні зібрані секрети з усього світу.
В майстерні організована пізнавальна програма "Навколо світу за 10 днів", під час якої діти знайомляться  з цікавими сторінками з історії та культури країн світу, а щоб закріпити знайомство з тією чи іншою країною виготовляють тематичні поробки. Поробки виготовлятимемо з підручних матеріалів: паперу, пластиліну, ниток, ґудзиків, природнього матеріалу, старих газет та журналів, використовуватимемо різні техніки малювання, аплікації тощо.
Наприклад, знайомлячись з країною США, разом з вихованцями табору здійснили віртуальну подорож  в міста  Альбукерке, де  проходить міжнародний фестиваль повітряних куль. А щоб ця подорож запам’яталася – виготовили яскраві «повітряні кулі».

 

Знайомство з загадковою і незвичайною Японією не обійшлося без… магії. Діти за допомогою техніки малювання з воском дізналися про один із символів Японії – метелика.  

 

В Іспанії ми відвідали фестиваль морепродуктів і разом з дітьми ознайомилися з різноманіттям риб та інших морських мешканців, а також виготовили рибок з паперу в техніці «орігамі».

 

Дізналися що в  Індії росте незвичайне дерево бадян, яке приносить щастя, успіх та благополуччя. В свою чергу ми вирішили створити своє дерево щастя за допомогою мистецтва топіарі.

 

В Нідерландах відвідали один із найкращих фестивалів в світі – фестиваль квітів. Надихнувшись вирішили створити панно з квітами за допомогою аплікації з папером, ґудзиками і нитками, а також виробили букети квітів, використовуючи в вигляді матеріалу старі журнали.

 

В Італії ми звернули увагу на один із великих діючих вулканів – Етна і вирішили створити з пластиліну  свої вулкани.  Всі вулкани створені дітьми стали діючими і вивергали «лаву»,  звичайно не без допомоги знань… з хімії.

 

У Франції ми оглянули знамениту Ейфелеву вежу і познайомилися з птахом – національним символом країни – галльським півнем. В кінці подорожі діти розфарбовували півня і прикрасили хвіст з природнього матеріалу.

 

Поглибили знання з історії та культури рідного краю, дізналися про історію вертепу і виготовили ляльку-маріонетку – лелеку – символ України.

 
Діти з великим задоволенням відвідують гурток, докладають чимало зусиль для створення поробок, і маємо надію засвоїли, що світ не закінчується на своєму горизонті!

 

Категорія: Новини нашого Євроклуба | Переглядів: 556 | Додав: IrinaYurievna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar