Ви увійшли як Гость
Група "Гості"Вітаю Вас Гость
Четвер
25.04.2024
23:39

Євроклуб "Euroworld" КЗШ №114   

Наш час
Погода в Європі

Меню сайту
Категорії розділу
Святкуємо та відзначаємо події разом! [290]
Новини ЕС [51]
Новини України [73]
Новини нашого Євроклуба [164]
Наші газети [25]
Форма входу
Пошук
Карта світу
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наші досягнення
Фоторепортаж
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Лютий » 22 » Європейський союз розпочинає новий проект з метою підтримки реформ в енергетичному секторі України
18:56
Європейський союз розпочинає новий проект з метою підтримки реформ в енергетичному секторі України

Європейський Союз та Україна продовжують співробітництво з виконання заходів, визначених у Порядку денному асоціації Україна-ЄС у галузі енергоефективності та відновлюваних джерел енергії, включаючи впровадження дорожньої карти відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння в цих галузях.

На сьогодні, одним з головних завдань порядку денного є визначення належної організаційної структури з метою підтримки втілення таких заходів у довготривалій перспективі. Прагнучи створити таку організаційну структуру, ЄС розпочав новий проект технічної допомоги як частину Програми підтримки державної політики (ППДП), підписаної ЄС та Україною у грудні 2009 року.

Зустріч стосовно започаткування нового проекту, «Розбудова спроможності Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України», що фінансується ЄС, відбулася 27 січня 2012 року об 11.00 у приміщенні Бенефіціару проекту, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України (Держенергоефективності).

Загальною метою цього проекту є зміцнення загальної спроможності Держенергоефективності з метою стимулювання співпраці в галузі енергетичного співробітництва між Україною та ЄС, зокрема з метою належного виконання умов використання трьох траншів ППДП 2009-2012 з енергоефективності.

Під час зустрічі партнери зі сторони Європейського Союзу та України представили та обговорили завдання та очікувані результати проекту. Участь у зустрічі взяли представники Бенефіціару проекту, пан Габріель Бланк, галузевий менеджер з Представництва ЄС в Україні, а також команда проекту під керівництвом пана Мігеля Анхела Гіллен-Беллідо.

Проект виконується Консорціумом на чолі з Human Dynamics (Австрія), представником якого є директор проекту Іван Давідов.

Європейський Союз надав 63,000,000 євро на Програму підтримки державної політики (ППДП) «Підтримка виконання Енергетичної стратегії України в галузі енергоефективності та відновлювальних джерел енергії».

Бюджет проекту технічної підтримки «Розбудова спроможності Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України» складає 2,781,000 євро. Проект триватиме 36 місяців та може бути продовжений за необхідністю.

Загальна інформація

Проект технічної підтримки є частиною обов’язкової допомоги Держенергоефективності як частина Програми підтримки державної політики (ППДП), підписаної Європейським Союзом та Україною у грудні 2009 року «Підтримка виконання Енергетичної стратегії України в галузі енергоефективності та відновлювальних джерел енергії».

Ця бюджетна підтримка спрямована на надання допомоги Україні у прийнятті рішучих дій на шляху до енергоефективності та оцінки використання відновлюваних джерел енергії. Основним компонентом програми підтримки є забезпечення нецільової бюджетної підтримки в обсязі 63 млн. євро шляхом трьох щорічних траншів за виконання Урядом України низки обумовлених індикаторів.

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до:

Пана Мігеля Анхела Гіллен-Беллідо, керівника Проекту, e-mail: guillmibel@yahoo.com

Пані Тетяни Лаховської, асистента Проекту, e-mail: tchemeris@gmail.com
Категорія: Новини ЕС | Переглядів: 501 | Додав: Женя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar