Ви увійшли як Гость
Група "Гості"Вітаю Вас Гость
Четвер
28.03.2024
22:49

Євроклуб "Euroworld" КЗШ №114   

Наш час
Погода в Європі

Меню сайту
Категорії розділу
Святкуємо та відзначаємо події разом! [290]
Новини ЕС [51]
Новини України [73]
Новини нашого Євроклуба [164]
Наші газети [25]
Форма входу
Пошук
Карта світу
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наші досягнення
Фоторепортаж
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Лютий » 17 » Єврокомісія: За десять років економіка України повністю інтегрується в ЄС
00:00
Єврокомісія: За десять років економіка України повністю інтегрується в ЄС

Україна, яка на сьогоднішній день має найбільш амбітну програму адаптації законодавства до європейських стандартів, зацікавлена у проведенні реформ у максимально короткі терміни. Про це заявив заступник міністра економіки України, керівник переговорної групи від України Валерій П'ятницький на засіданні «круглого столу» щодо створення зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом.

Як повідомили в Управлінні зв'язк ів зі ЗМІ секретаріату Кабміну, «круглий стіл» на тему «Очікувані результати створення поглибленої та всеосяжної вільної економічної зони між Україною та Європейським Союзом» відбувся у Торгово-промисловій палаті України у рамках XV раунду переговорів між Україною та ЄС.

В.П'ятницький у своєму виступі зазначив, що метою української сторони у цих переговорах є укладення угоди, яка надасть сприятливі умови для виходу на європейський ринок усього українського бізнесу, у тому числі малого і середнього.

Також він зазначив, що перехідний період – це не подарунок, а період, який уповільнює доступ до ринку. «Ключовим питанням є готовність України до виконання угоди між Україною та ЄС про створення зони вільної торгівлі. Саме від того, як пройдуть реформи, залежить, як швидко Україна зможе скористатися перевагами цієї угоди»- підкреслив В.П'ятницький.

Керівник підрозділу Генерального департаменту з питань торгівлі Європейської комісії, керівник переговорної групи від Європейської комісії з питань створення зони вільної торгівлі з Україною Філіп Куісон заявив про важливість процесу законодавчих та регуляторних змін та його позитивний вплив на прогресивний розвиток України. Також він висловив надію, що процес євроінтеграції України цього року втілиться у підписанні угоди про створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС, яка у 2013 році почне працювати, а через 10 років Україна стане повністю економічно інтегрованою.

Категорія: Новини ЕС | Переглядів: 459 | Додав: IrinaYurievna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar