Ви увійшли як Гость
Група "Гості"Вітаю Вас Гость
П`ятниця
26.04.2024
01:22

Євроклуб "Euroworld" КЗШ №114   

Наш час
Погода в Європі

Меню сайту
Категорії розділу
Святкуємо та відзначаємо події разом! [290]
Новини ЕС [51]
Новини України [73]
Новини нашого Євроклуба [164]
Наші газети [25]
Форма входу
Пошук
Карта світу
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наші досягнення
Фоторепортаж
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 26 » Діана Церцвадзе, волонтер Міжнародної молодіжної організації АЙСЕК - почесний член нашого евроклубу
08:31
Діана Церцвадзе, волонтер Міжнародної молодіжної організації АЙСЕК - почесний член нашого евроклубу
25 лютого  відбулася зустріч членів євроклуба  "Еuroworld" з Діаною Церцвадзе, волонтером Міжнародної молодіжної організації AIESEC. Дівчина завітала до нашої школи з самої Грузії в рамках проекту  «Світ без кордонів» за сприяння Криворізького локального комітету ВМГО «AIESEC в Україні» з  метою  розвитку, розширення  міжнародної співпраці, підвищення професійного рівня  студентів та молодих спеціалістів.
Метою зустрічі було ознайомити Діану з діяльністю євроклуба, а також  провести прес-конференцію з нашею гостею.
   
Починати знайомитися з нашим євроклубом потрібно з витоків, а саме з єврозалу нашої школи  - першої сторінки в історії євроклубу, сторінки з якої все почалося. Саме тут члени нашого євроклубу зустріли Діану, ознайомили її з історією створення євроклуба та інформацією на стендах єврозали, на яких зібрана інформація про Європейський Союз,  про країни-члени ЄС та нашу Батьківщину. 
    
Під час зустрічі ми запропонували вступити до нашого євроклубу, але перед цим потрібно пройти тест-гру «О, щасливчик,  або  Вітаємо в нашому євроклубі». Питання в грі  стосувалися історії та культури Грузії, України та країн ЄС. Діана блискуче відповіла на всі запитання, внаслідок чого стала почесним членом нашого євроклубу. 
 
Наступною частиною нашою зустрічі стала прес-конференція, яка була організована журналістом та головним редактором газети «Район 114» Асею Ліщук (учениця 10-А класу). Євроклубівці буквально "засипали" Діану питаннями, дізналися багато цікавого і про проект «Світ без кордонів», і про її діяльність як волонтера,  а також враження про Україну, Кривий Ріг та нашу школу. 
Наостанок ми підготували приємний сюрприз для Діани – відеоролик про Грузію, і під впливом  цієї зустрічі пообіцяли, що на своїх засіданнях будемо відкривати для себе цю дивовижну і привабливу країну, як для себе Діана відкрила Україну. Зустріч прийшла на доброзичливих нотках,  євроклубівці ще довго не хотіли відпускати Діану.
     

Категорія: Новини нашого Євроклуба | Переглядів: 603 | Додав: IrinaYurievna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar