Ви увійшли як Гость
Група "Гості"Вітаю Вас Гость
Четвер
25.04.2024
00:10

Євроклуб "Euroworld" КЗШ №114   

Наш час
Погода в Європі

Меню сайту
Категорії розділу
Святкуємо та відзначаємо події разом! [290]
Новини ЕС [51]
Новини України [73]
Новини нашого Євроклуба [164]
Наші газети [25]
Форма входу
Пошук
Карта світу
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наші досягнення
Фоторепортаж
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 17 » 17 березня - День незалежності Ірландії
19:10
17 березня - День незалежності Ірландії

Широко відзначається у світі День святого Патріка також є національним Днем незалежності Ірландії (Independence Day in Ireland).

Ця декларація була підписана лідерами Пасхального Повстання 1916 року і фактично була рівнозначна для них смертному вироку.

«Ірландці і ірландки!

... Ми заявляємо про право народу Ірландії володіти Ірландією, вільно визначати долю Ірландії, бути незалежним і єдиним. Тривала узурпація цього права народом і урядом іншої держави не скасувала його, позбавити ірландців цього права не може ніщо, крім їх повного винищення. Покоління за поколінням ірландський народ відстоював своє право на свободу і незалежність; шість разів за останні три століття ірландці піднімалися на його захист зі зброєю в руках.

Залишаючись вірними цьому основоположному принципові і знову відстоюючи його в бою на очах всього світу, сім проголошуємо Ірландську Республіку суверенною незалежною державою і заявляємо про нашу готовність і готовність наших товаришів по зброї віддати свої життя справі її свободи, її благоденства, її процвітання серед інших націй. Ірландська республіка підтверджує свою відданість інтересам кожного ірландця і ірландки.

Республіка гарантує релігійну і громадянську свободу, рівність прав і можливостей усім громадянам, проголошує свою рішучість невідступно домагатися щастя і процвітання як всієї нації, так і кожного окремо, в рівній мірі надавати увагу і турботу до всіх синів і дочок Ірландії і назавжди забути про суперечки і розбіжності, старанно насаджувалися іноземцями і розділили єдину націю на більшість і меншість.

До тих пір, поки ми силою нашого зброї не наблизимо підходящий момент для обрання Постійного Національного Уряду, що представляє весь народ Ірландії і обирається голосами всіх її чоловіків і жінок, всі цивільні і військові питання Республіки від імені народу буде вирішувати Тимчасовий Уряд, яка започаткована цим документом.

Ми доручає справу Ірландської Республіки заступництву Всевишнього, Чиє благословення ми закликаємо на нашу зброю, і в наших молитвах, звернених до Нього, просимо щоб ніхто з вирішили присвятити себе цьому благій справі не зганьбив його своєю боягузтвом або несправедливістю.

У цей великий час Ірландська нація своєю мужністю і витримкою, а також готовністю своїх дітей пожертвувати всім заради загального блага повинна довести, що вона гідна свого величного призначення! »

Категорія: Святкуємо та відзначаємо події разом! | Переглядів: 1118 | Додав: Vladislav114 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar